CANCELED Boerenkoolcup Loosdrecht

Laden Evenementen

Update 29/9/2020 : 

Beste Finnzeilers,

De beslissingen die de regering gisteren genomen heeft ten aanzien van de nieuwe Corona maatregelen heeft ook voor de Boerenkoolcup grote gevolgen.   Het clubhuis van Het Witte Huis dient gesloten te blijven. Daarnaast heeft de KWVL, die de Finnen zo gastvrij wilde ontvangen, besloten alle evenementen voor de rest van het jaar af te gelasten.

De consequentie is dat we maximaal 30 deelnemers bij HWH kunnen ontvangen. En dat die deelnemers, wanneer ze op de kant zijn, op het parkeerterrein van HWH moeten bivakkeren.

In samenspraak met het HWH heeft het bestuur van de Finn Club Holland met pijn in het hart besloten de Boerenkoolcup af te lasten.

We hadden een heel andere seizoensafsluiting in gedachte, maar laten we het werkelijk fantastische ONK in Medemblik in ons hoofd prenten als kers op de taart van een vreemd seizoen.   Het spreekt voor zich dat alle betaalde  inschrijfgelden terug gestort zullen worden. Een hele klus voor onze penningmeester.

Ik wens jullie allemaal toch nog een hoop fijne zeildagen toe bij jullie eigen club zodat iedereen in 2021 goed getraind aan de start zal komen.  Met hartelijke groet en hopelijk tot ziens op de Algemene Leden Vergadering die in principe op 17 januari bij de Vrijbuiter gehouden zal worden.

Chris Frijdal
Voorzitter Finn Club Holland

Boerenkoolcup

De Boerenkoolcup wordt elk jaar georganiseerd door WSV Het Witte Huis in samenwerking met de klasse organisaties van de Finn en de Star

INFO:  https://www.wsv-hetwittehuis.nl/boerenkoolcup

Data: 10 en 11 oktober 2020  |   Klassen: Finn en Star   |  Starttijd: Vanaf 10:30    | MAXIMAAL 55 deelnemers !  + wachtlijst ivm afmelders

Aantal wedstrijden: Zaterdag 4 en zondag 3 wedstrijden of meer als er zaterdag 1 of meer wedstrijden zijn komen te vervallen.

Inschrijfgeld:  Finn: € 51,00

Inschrijven: Inschrijving Finn klasse, https://www.finn-sailing.nl/wedstrijden-inschrijven/    

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant