Open Nederlandse Kampioenschappen Finn + ONK Masters

Laden Evenementen

Open Nederlandse Kampioenschappen Finn + ONK Masters

Na de prachtige Randmeer Race staat nu ons kampioenschap in Muiden voor de deur. Op 18 en 19 september strijden we in Muiden om de titel van Nederlands Kampioen, van Nederlands Master Kampioen en om de prachtige wisselprijzen van de Finnale. Kortom een evenement dat je als recht geaarde Finnzeiler niet mag missen. Inschrijven gaat gewoon via onze eigen website (https://www.finn-sailing.nl/wedstrijden-inschrijven/).

De Notice of Race en de Sailing Instructions vind je op de site van Manage2sail.

We varen 6 wedstrijden, met een target-time van 60 minuten, onder de bezielende leiding van de zeer ervaren wedstrijdleider Elmar Pigeaud.

Zaterdag na het zeilen zijn we welkom in de Pampusbar alwaar we de sterke verhalen van de dag kunnen aanhoren onder het genot van één, maar waarschijnlijk veel meer biertjes. Natuurlijk worden deze aangeboden door de Finn Club Holland. En na het bezoek aan de Pampusbar zal het nog lang onrustig zijn in Muiden………

Om onze nieuwe Finnvrienden aan te moedigen van de plas te komen en deel te nemen deze prachtige wedstrijden is besloten dat alle leden die in 2021 lid zijn geworden van de FCH geen inschrijfgeld hoeven te betalen. Deze geluksvogels kunnen inschrijven door een mail te sturen naar webmaster@finn-sailing.nl onder vermelding van naam, zeilnummer, licentienummer en geboortejaar.

Heren, aarzel niet en schrijf snel in en moedig vooral je clubgenoten aan dat ook te doen.

Wanneer je wilt, ben je het weekend vóór het ONK al welkom bij de KNR&Z om je boot klaar te zetten en om het water te proeven. Bij voldoende belangstelling zullen we als extra service een training organiseren op zaterdag 11 september. Mail mij als je interesse hebt in deze training.

Pas op: Als je komende maandag nog niet hebt ingeschreven loop je het risico gestalkt te gaan worden door één van de bestuursleden van de Finn Club Holland

Met hartelijke groet en tot ziens in Muiden,

Chris Frijdal
Voorzitter Finn Club Holland

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant