Lustrumevent Kaag

Laden Evenementen

 29+30 juni Lustrum Evenement

29 + 30 juni vieren de Kaag Finnen de stormachtige groei van 3 naar bijna 60 Finnen met een aantrekkelijk programma ook voor de partners.  @finnzeilers: vier je het feestje mee?

 “We zeilen in de Goldfleet om het prachtige halfmodel Finn, ter beschikking gesteld door DC Composites (Joost/Wiebe).   In de Silverfleet om de JP Wisselbokaal. En de Lange afstandswedstrijd op zondag om een mooi flesje wijn.”   “KWV De Kaag” verzorgt de wedstrijden.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zeilers Zaterdag 29 juni:

11:00 Palaver
12:00 Wedstrijden
17:00 Borrel 
18:30 3-gangen diner  “bij mooi weer zullen we buiten eten op het gras aan ronde tafels, bij slecht weer binnen aan lange tafels”

Dames Zaterdag 29 juni:

11:00  Ontvangst met koffie (vanaf 11:00 uur)
12:00 Wedstrijden kijken + Toertocht + Lunch
17:00 Borrel
18:30 3-gangen diner “bij mooi weer zullen we buiten eten op het gras aan ronde tafels, bij slecht weer binnen aan lange tafels”

Zeilers Zondag 30 juni:

11:00 Lange afstandswedstrijd
          Na deze wedstrijd is er een lunch bij de Kaagsociëteit met aansluitend de prijsuitreiking.

Op zaterdag varen 6 kortebaanwedstrijden waarvan de eerste start gepland staat om 12.00 uur. Race 1 t/m 3 zijn kwalificatie wedstrijden. Race 4 t/m zijn 6 finale wedstrijden in de Goldfleet en Silverfleet. De groepsindeling voor race 1 t/m 3 wordt gemaakt door de organisatie.   

Bij de kwalificatie-flights start Match II 3 minuten na een geldige start van Match I. Bij de finale-flights start de Silverfleet 3 minuten na een geldige start van de Goldfleet.  De groepen zeilen kwalificatie-flights volgens schema. (Round Robin):

Na de kwalificatie-flights vindt een splitsing plaats in een Gold- en een Silverfleet voor de finale-flights.

De boten die het best geëindigd zijn in de rangschikking van de kwalificatie-flights zeilen alle finale-flights in de Goldfleet, de overige deelnemers zeilen de finale-flights in de Silverfleet, waarbij de Silverfleet niet groter zal zijn dan de Goldfleet. Op het startschip wordt de indeling bekend gemaakt. Deelnemers moeten langs het startschip varen om te vernemen of ze in de Gold- of Siverfleet zijn ingedeeld.

De finale-flights bestaan uit achtereenvolgende matches in de Gold en Silverfleet.

De scores behaald in de kwalificatie-flights blijven meetellen voor de seriescore.

Wedstrijdbanen: 

Op zondag is om 11.00 uur de start van de lange afstandswedstrijd. Na deze wedstrijd is er een lunch bij de Kaagsociëteit met aansluitend de prijsuitreiking. De banenkaart is conform de lange afstandsbanen van de Jeneverboomtrofee.

Kosten: 

Zeilersprogramma: 133,50 euro per deelnemer
(prijs is inclusief inschrijfgeld wedstrijd, de drankjes en diner op zaterdag en lunch op zondag)

Damesprogramma: 100,00 euro per deelnemer
(prijs is inclusief koffie bij ontvangst, lunch zaterdag, drankjes en diner op zaterdag)

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant