Klasse Evenement Finn Korte Baanwedstrijden

Laden Evenementen

Korte baanwedstrijden op de Kaag

“KWV De Kaag”organiseert; op 21 en 22 mei 2022 de éérste korte baan wedstrijden voor de Finnen op de Kaag, onder auspiciën van Finn Club Holland.  Het sociale walprogramma valt onder verantwoording van Finn Kaagzeilers.

De wedstrijden: 6-8 starts per dag van ca. 25 minuten p.s. Up-Down baan, en klein kruisrak naar finish. Peter Peet is vanuit de Finn Kaag contactpersoon met het comité. Inschrijfkosten € 50, (Happy Hour is inbegrepen)

De zaterdagmiddag: de wedstrijden worden afgesloten met een met een gezellige borrel en bitterballen -Happy Hour- bij de Sociëteit. Aansluitend kun je tegen een zeer schappelijke prijs € 15,- pp van een zeilersmaaltijd genieten.

Overzetten & parkeren: Parkeren voor 1x auto en trailer is net als het pontje voor finnzeilers bij het inschrijfgeld inbegrepen. De Finn wordt samen met de trolley overgevaren.

Prijzen: Voor dit evenement wordt op dit moment door onze sculpteur, Philip de Koning Gans, een speciale super gave wisselprijs gemaakt.

Wij reken op jullie komst. Tot 21 mei a.s.

Ted Duyvestijn, Erik Meijerink, Frank Tromp & Peter v/d Vliet
Mede namens de Kaag Finn zeilers

De deelnemers dienen zich op de wal te houden aan de regels die de uitbater van de Kaagsociëteit heeft opgesteld in het kader van Coronamaatregelen van overheid en RIVM

Inschrijving sluit op 15/4/ 22 23:59

Opgeven zeilersmaaltijd 

De maaltijden dien je zelf af te rekenen bij de pachter.  Opgave verplicht tot afname !

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant