FINN Open Nederlands Kampioenschap Sprint

Laden Evenementen

Op 22 en 23 april a.s. zal het Open Nederlands Sprint Kampioenschap Finn voor het eerst worden gehouden op de Kaag. In samenwerking met de Klasse Organisatie van de Finn: Finn Club Holland, het Watersportverbond en KWV de Kaag is een comité van de Kaagzeilers druk bezig met de organisatie van dit evenement.

Bij Sprinten moet u denken aan korte spectaculaire en overzichtelijke banen waar Finnen onderling de strijd aangaan voor de felbegeerde blauwe wimpel.

Voor boten van buiten de Kaag wordt er van alles uit handen genomen zoals bijvoorbeeld het transport van de Finn naar de overkant (Kaagsociëteit). Bel bij aankomst Erik op 06-20230845 en hij regelt de oversteek.

Uiteraard zal ook na het zeilen aan alles gedacht worden om er een gezellig evenement van te maken. Het inschrijfgeld bedraagt : € 60,- per boot en dient bij het inschrijven afgerekend te worden.

Lunch:

In principe wordt er op het water geluncht. Bij het inschrijven kun je opgeven of je een lunchpakket wilt bestellen á € 11,50 per dag. Het Lunchpakket bestaat uit: 2 broodjes, krentenbol, stukje fruit en een flesje water. Heb je al ingeschreven en nog geen lunchpakket geregeld gebruik dan de knop hieronder lunch en buffet extra reserveren (opgave = verplichting tot afname/betaling)

Happy Hour

We gaan het zaterdagmiddag op de kant extra gezellig maken. Zodat er na de wedstrijden onder het genot van een gratis consumptie en bittergarnituur nagepraat kan worden over de ervaringen en resultaten op het water. Een “happy hour” dus, hetgeen u aangeboden wordt door de Finn Club Holland en de Kaagzeilers. (E.e.a. op basis van een vooraf afgesproken aantal consumpties.)

Diner zaterdag

Na het Happy Hour gaan we aan tafel bij de Kaagsociëteit om te genieten van een Indisch Buffet. Voor dit diner is inschrijving voor het diner á € 25,- pp vooraf noodzakelijk. Heb je al ingeschreven en nog geen deelname aan het buffet gereserveerd gebruik dan de knop hieronder lunch en buffet extra reserveren (opgave = verplichting tot afname/betaling)

Overige Verplichtingen:

    • Door in te schrijven voor dit evenement, verlenen de inschrijvers de organiserende autoriteit(en) toestemming om persoonlijke gegevens, zoals vermeld bij inschrijving, op te slaan en te verwerken en de uitslagen met bemanning namen en boot naam op te slaan en te publiceren. De persoonlijke gegevens zullen niet met anderen gedeeld worden. De inschrijfgegevens en uitslagen zullen minimaal een jaar bewaard blijven doch niet langer dan voor de organisatoren noodzakelijk.
    • Bezwaar tegen bovenstaand artikel kan enkel schriftelijk gemaakt worden en dient voor de eerste wedstrijd ingediend te zijn bij de informatie. Onder vermelding van de naam of namen van de boot en het zeilnummer.

Sponsoren:

Ted Duyvestijn sponsort de prijzen, Erik Leest moet je inhuren voor  de video’s achteraf en Kampschreur zorgt voor de website:

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant