Randmeerrace 2021

Laden Evenementen

Eindelijk is het zover en staan de eerste wedstrijden van de FCH op het programma, te beginnen met de FFF: het 50 jarige lustrum van WV Randmeer tijdens de ‘Lustrum Edition Randmeerrace’ op 28 en 29 augustus. De inschrijvingen druppelen binnen, maar we gaan voor de gebruikelijke vloot van 50-60+ bootjes! Zeker nu we elkaar al zo lang niet hebben gezien. Het is een Finn event, dus niet gecombineerd met de Solo.

Naast natuurlijk het mooiste water en dito wedstrijden, een lustrum polo, een uitgebreid buffet en heel veel bierplezier. Laten we dit feest met veel zeilers uit alle windstreken (Kaag, Loosdrecht, Alkmaar, Nijkerk, Friesland, enz) gaan vieren. 

De Harderwijkse Finnzeilers hebben een mooi evenement staan en verwachten veel Finnvrienden te mogen ontvangen! Schrijf je nu snel in via de FCH site en zorg dat je erbij bent

Op 28 en 29 augustus wordt de Randmeerrace gevaren. Het belooft een speciale editie te worden; niet alleen omdat het één van de eerste post Corona wedstrijden zal zijn, maar zeker ook omdat de WV Randmeer vijftig jaar bestaat. Dit wordt zaterdag na de wedstrijden uitgebreid gevierd met o.a. een barbecue of buffet.

Aarzel niet om in te schrijven, zodat de organisatie zich voor kan bereiden op het aantal deelnemers (mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen wordt je inschrijfgeld teruggestort). 

Het inschrijfgeld bedraagt € 60,- voor het evenement, dit is inclusief koffie/thee. Op zaterdag zal een volledig verzorgd buffet aangeboden worden aan de deelnemers, dit in verband met het 50
jarig bestaan van WV Randmeer. Overige consumpties, zoals bier, fris en wijn worden afgerekend met muntjes á € 2,- . Muntjes zijn te verkrijgen in het clubhuis. Voor extra deelnemers (zoals
partners) aan het buffet wordt een bedrag van € 20,- gevraagd.

Er wordt gezeild op het Veluwemeer nabij Molecaten Flevostrand.   De Randmeerrace maakt deel uit van de Finn Fabulous Five series.

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant