Woensdagavondtraining 2021

Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Woensdagavondtraining 2021

Binnen de huidige coronamaatregelen kunnen wij trainingen organiseren voor alle eenheidsklassen waarin met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand gevaren kan worden.  Deze trainingen zijn alleen voor leden van KWV De Kaag.

Trainingen voor alle 1-mans  boten.  De trainingen bestaan uit het zeilen van zo kort mogelijke baan met startbegeleiding, finish en een rescue. De te zeilen baan is afhankelijk van het aantal klasses wat meezeilt.

Binnen de gestelde tijd zullen er zoveel mogelijks starts worden gedaan. Er zal in ieder geval een gescheiden start voor de voor de 1-mans en 2-mans plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal deelnemers en diversiteit aan klassen zullen er meerdere startgroepen worden ingedeeld. Om een klasse te kunnen starten dienen er ten minste 4 boten deel te nemen. De voor- en nabespreking gaat via Whatsapp, van belang is daarom het correcte mobiele nummer te vermelden bij inschrijving. Lees de betreffende protocollen op de website (coronapagina) goed door voor u gaat zeilen.

Kosten € 20,- voor 1-mans boten

Woensdag 21-4,  28-4, 5-5, 1 2-5,  19-5,  26-5,  2-6.
We starten om 19.15. Trainingsduur ongeveer 1,5 uur

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant