Zondagmiddag Trainingen juni/juli

Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Zondagmiddag Trainingen juni/juli

Zondagmiddag trainingen juni/juli

zondag 6 juni 2021

Vervolgdata
zondag 13 juni 2021, zondag 27 juni 2021, zondag 4 juli 2021, zondag 11 juli 2021
Tijd
start om 12:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 8 maart 2021 t/m zondag 13 juni 2021
Locatie
Kagerplassen
Aantal deelnemers
minimaal 4

Verlenging zondag trainingen

Goed nieuws, na 1 juni gaan we door met de trainingen op de zondagen voor eenheidsklassen. Opnieuw inschrijven is wel nodig. We gaan door tot half juli als (ovb) de Jeneverboomtrofee en het Kaagweekend op het programma staan. Ook 20 juni is er geen training omdat het comité dan druk is met de jeugd! Het concept blijft gelijk en staat hieronder nogmaals beschreven.

 

Trainingen voor eenheidsklassen.

Binnen de huidige coronamaatregelen kunnen wij trainingen organiseren voor alle eenheidsklassen waarin met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand gevaren kan worden. Daarnaast kan er ook in de Yngling worden gevaren mits de volledige bemanning niet ouder is dan 26 jaar. Deze trainingen zijn alleen voor leden van KWV De Kaag.

 

Data en tijden

Woensdag trainingen gaan door zie inschrijven

Zondag 6-6, 13-6, 27-6, 4-7 en 11-7. We starten om 12.00. Trainingsduur ongeveer 2,5 uur

 

Omschrijving

Trainingen voor alle 1-mans en 2-mans boten mits er aan boord 1,5 meter afstand kan worden gehouden. En voor de Yngling mits de gehele bemanning niet ouder is dan 26 jaar.  De trainingen bestaan uit het zeilen van zo kort mogelijke baan met startbegeleiding, finish en een rescue. De te zeilen baan is afhankelijk van het aantal klasses wat meezeilt. Binnen de gestelde tijd zullen er zoveel mogelijks starts worden gedaan. Er zal in ieder geval een gescheiden start voor de voor de 1-mans en 2-mans plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal deelnemers en diversiteit aan klassen zullen er meerdere startgroepen worden ingedeeld. Om een klasse te kunnen starten dienen er ten minste 4 boten deel te nemen. De voor- en nabespreking gaat via Whatsapp, van belang is daarom het correcte mobiele nummer te vermelden bij inschrijving. Lees de betreffende protocollen hieronder goed door voor u gaat zeilen.

protocol 1-mans

protocol 2-mans

protocol Yngling

 

Kosten voor 5 zondagmiddagtrainingen:

1-mans:  € 25,-

Like This Post? Share It With Others!

Ga naar de bovenkant