Team Kaag vliegt uit

Terwijl menig Finnzeiler op de Kaag op zaterdag aan het trainen was en op zondag de onderlinge wedstrijden aan het zeilen,  waren er een aantal Kaagzeilers uitgevlogen met hun Finn.

13-15 augustus 2021  Denemarken
Bij de Open Deense Finn Kampioenschappen werd van de Kaagzeilers, Peter Peet 6e en Johan van Straalen 20e.  Bij FCH is te lezen:  In uitdagende omstandigheden en ondanks een BFD in de één-na-laatste race weet Karel van Hellemond v/d KWVL de titel voor zich op te eisen voor Thomas Schmid (GER-193) en Peter Overup (SWE-72). Jan-Willem Kok eindigt net naast het podium op plek 4, terwijl Peter Peet een sterk weekend afsluit op plek 6.   Er waren  twaalf Nederlandse deelnemers v/d 53 ingeschreven boten.

14-15 augustus 2021 Scharendijke
Iets dichter bij huis streden Tobias de Haer en Kit Kattenberg voor het Benelux Kampioenschap Finn op de Grevelingen.   Tobias werd 5e gevolgd door Kit op een 6e plek overall.   De voorzitter van Finn Club Holland, Chris Frijdal werd bij dit evenement eerste in de NED 111.   Er  waren hier 14 Finn jollen op het water te vinden.

Heren allen van harte gefeliciteerd !